NRB Group 17 keer genomineerd voor Data News Awards for Excellence 2024: wij hebben uw stemmen nodig

maandag 25 maart 2024
NRB Group is 17 keer genomineerd vanwege haar erkende expertise op het gebied van cyberbeveiliging, innovatie en ESG. NRB en al haar dochterondernemingen werken elke dag aan effectieve en innovatieve oplossingen voor al haar klanten. Dit streven naar excellentie werd opnieuw erkend toen de nominaties voor de Data News Awards for Excellence 2024 werden gepubliceerd. 
 
De NRB Group werd 17 keer genomineerd op gebieden die belangrijk zijn voor haar klanten, zoals respect voor het milieu, gegevensbescherming en innovatie.
U bent in de beste positie om te getuigen van de kwaliteit van onze diensten. Daarom hebben we uw stemmen nodig om ons te steunen tijdens deze campagne. Het enige wat u hoeft te doen is naar https://datanewsawards.be/vote/ te gaan en NRB en haar dochterondernemingen te steunen.
 
Let op: de stemming sluit op 21 april.
 
 

De verschillende dochterondernemingen van de NRB Groep worden in de volgende categorieën genoemd:

 
NRB
  • Customer centric IT company of the year
  • Cybersecurity company of the year
  • Data Center services company of the year
  • Enterprise application innovator of the year
  • Enterprise IT services company of the year
  • Cloud & IT infrastructure innovator of the year
  • IT recruiting & sourcing company of the year
  • Most sustainable ICT company of the year


Afelio (gefuseerd met NRB op 1 januari 2024)

  • Belgian tech scale-up company of the year
  • Customer centric IT company of the year
 
ZORGI
  • Customer centric IT company of the year
 
Prodata
  • Customer centric IT company of the year
  • Cybersecurity company of the year
  • Enterprise IT services company of the year
 
Civadis
  • Customer centric IT company of the year
 
WIN
  • Cloud & IT infrastructure innovator of the year
 
Computerland
  • IT services SMB of the year
 

Beschrijving van categorieën

 
BELGIAN TECH SCALE-UP COMPANY OF THE YEAR
Je eigen bedrijf starten is één ding. Het aan een hoog tempo laten groeien is waarschijnlijk nog uitdagender. Dit is een award voor Belgische technologische scaleups die de laatste jaren exponentieel gegroeid zijn en momenteel hun markt aan het ontwikkelen zijn via strategische samenwerkingen met gevestigde bedrijven en/of internationaal.
 
CUSTOMER CENTRIC IT COMPANY OF THE YEAR
Klanttevredenheid is niet langer waarde voor geld. Deze prijs is een eerbetoon aan het wederzijdse vertrouwen en respect in een koper-leverancier ecosysteem dat resulteert in een comfortabele relatie en geluk, gekenmerkt door de grondige kennis en expertise van de leverancier op het gebied van bedrijven, processen en technologie. 
 
CYBERSECURITY COMPANY OF THE YEAR
Mensen, beleid en processen zijn de sleutels tot het beschermen of beveiligen van informatiemiddelen. Kijken naar de nieuwskoppen bevestigt alleen maar de ware behoefte aan cyberbeveiliging. Deze award bekroont bedrijven die strenge enterprise grade bescherming bieden en tegelijkertijd zorgen voor bedrijfscontinuïteit zonder verstoring en verlies van bedrijfsmiddelen.
 
DATA CENTER SERVICES COMPANY OF THE YEAR
Het datacenter vormt het hart van de digitale economie en alleen de meest geavanceerde en moderne datacenters kunnen een antwoord bieden op de steeds snellere behoeften van technologische innovaties. Als infrastructuurpartner moeten ze er ook voor zorgen dat bedrijven snel kunnen schakelen en waar nodig kunnen opschalen om nieuwe diensten op de markt te brengen.
 
ENTERPRISE APPLICATION INNOVATOR OF THE YEAR
Deze prijs is bedoeld voor technologische trendsetters die nieuwe mogelijkheden bieden op het gebied van bedrijfsapplicaties - front-end of back-end: software als product of software als dienst. We vestigen de aandacht op innovatieve bedrijfsapplicaties die bijvoorbeeld nieuwe wegen inslaan voor versnelde groei, efficiënte bedrijfsprocessen, extra toegevoegde waarde of het genereren van nieuwe business.
 
ENTERPRISE IT SERVICES COMPANY OF THE YEAR
Technologie heeft de manier veranderd waarop bedrijven zaken doen en naar de markt gaan. Deze prijs is bedoeld om grote (*) IT-serviceproviders te identificeren die waarde toevoegen in het hele ondernemingssegment, bijv. van service-innovatie, levering en beveiliging, gegevensbeheer, het opbouwen van loyaliteit en het verbeteren van de productiviteit tot het digitaliseren van de werkplek.
 
(*) gebaseerd op totale omzet, bron: Trends Bedrijfsinformatie
 
CLOUD & IT INFRASTRUCTURE INNOVATOR OF THE YEAR
ICT-infrastructuur is essentieel. En infrastructuur evolueert voortdurend. Deze award wil bedrijven belonen die erin slagen om (delen van) hun on-premise, cloudgebaseerde of hybride infrastructuurplatform(en) op het gebied van storage succesvol te innoveren, computing en netwerken waardoor next-gen applicaties voor eindklanten werkelijkheid worden.
 
IT RECRUITING & SOURCING COMPANY OF THE YEAR
We worstelen allemaal met het vinden van de benodigde IT-vaardigheden voor onze bedrijven. En we weten allemaal dat de juiste mensen aan boord hebben de sleutel tot succes is. Deze award wil HR dienstverleners en IT Staffing dienstverleners eren die succesvol zijn in het helpen van anderen bij het vinden, aantrekken en behouden van de juiste mensen voor de baan.
 
IT SERVICES SMB OF THE YEAR
Deze prijs is bedoeld om IT-serviceproviders voor het MKB (*) te identificeren die waarde bieden aan eindklanten, bijvoorbeeld op het gebied van service-innovatie, levering en beveiliging, gegevensbeheer, het opbouwen van loyaliteit en het verbeteren van de productiviteit tot digitalisering van de werkplek.
 
(*) gebaseerd op totale omzet, bron: Trends Bedrijfsinformatie
 
MOST SUSTAINABLE ICT COMPANY OF THE YEAR
Technologiebedrijven waren niet altijd toonaangevend op het gebied van duurzaamheid. Gelukkig is dit aan het veranderen. Duurzame en verantwoordelijke ICT-bedrijven bieden tegenwoordig niet alleen nieuwe technologieën, maar lopen ook voorop als het gaat om het redden van de wereld tegen klimaatverandering. In deze awardcategorie zijn we op zoek naar bedrijven die hun uiterste best doen om op een duurzame manier te werken.
 
 
 
Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen