Oplossingen

NRB stelt oplossingen voor die alle functionele domeinen van uw organisatie bestrijken, van de meest elementaire tot de meest complexe.

We bieden u technologische oplossingen voor 'communicatie & samenwerking' die een belangrijke impuls kunnen geven aan de productiviteit van uw medewerkers. Dit kan gaan van basisoplossingen zoals IP-telefonie, messaging en e-mail, burotica-toepassingen - ook voor het werken op afstand- tot videoconferentiesystemen, samenwerkingsplatformen, en sociale bedrijfsnetwerken.

Met Enterprise Content Management-systemen of kortweg ECM kunt u de toegang tot, en de integriteit van uw bedrijfsgegevens beheren. ECM maakt het ook mogelijk om workflows te definiëren en te beheren, essentieel voor de samenwerking binnen uw organisatie.

Onze bedrijfsapplicaties (Business Applications) ondersteunen de kernactiviteiten van uw organisatie. Zij maken een goed geoliede keten van de verschillende schakels in uw onderneming: boekhouding, financieel beheer, productie, enterprise resource planning (ERP), marketing, verkoop, customer relationship management (CRM), human resources management (HRM), kwaliteit, onderhoud, enz.

Mobiel werken is belangrijk voor het concurrentievermogen van uw bedrijf. NRB biedt u daarom een gamma aan oplossingen onder de noemer Enterprise Mobility. Samen definiëren we uw mobiele strategie en adviseren we welke toepassingen u best aanschaft of laat ontwikkelen. We configureren het systeem voor het beheer van uw mobiele toestellen en we kunnen uw mobiele totaaloplossing veilig hosten.

In ons aanbod Advanced Analytics groeperen we Business Intelligence (BI), ons Big Data-platform en Social Media Analytics.

NRB kan ook instaan voor het drukken, publiceren en uitsturen van uw documenten. Onze document workflow services kunnen grote hoeveelheden documenten (zoals facturen) aanmaken en verspreiden via verschillende kanalen. We zijn ook in staat om digitaal drukwerk af te leveren, boeken te printen en digitale versies te maken voor alle devices zoals tablets, smartphones of voor het web.

NRB ondersteunt u tot slot in uw digitale marketingprojecten. We helpen u webtoepassingen te ontwikkelen die optimaal afgestemd zijn op uw gebruikers. Onze diensten omvatten het uitstippelen van een strategie, het ontwerp en de ontwikkeling van de webtoepassing, zoekmachineoptimalisatie (SEO), de hosting van de applicatie en de integratie met uw andere mainframe- of gedistribueerde systemen. We bieden u ook oplossingen om internetverkeer, sociale media en e-mailcampagnes te analyseren en te beheren.

SCADA maakt het bedrijven mogelijk om processen en veldapparatuur te controleren, op te volgen en te...

NRB adviseert en begeleidt u bij het ontwerp, de ontwikkeling en invoering van systemen voor uw...

In samenwerking met zijn dochteronderneming Afelio heeft NRB een compleet aanbod voor alle mobiele IT-...

NRB biedt strategische intelligence oplossingen, gebaseerd op de expertise van business en technische...

In us they trust...

Contact us :

 • Mail us
 • Phone us

Follow us :

 • Linked In
 • Twitter
 • Google +
 • Slideshare
 • Youtube
 • Flickr

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen

 • SAP Partner
 • Microsoft
 • ISO:9001
 • ISO:27001