NRB-Adehis op het 'Salon des Mandataires' - Winnaars weekend Parijs bekend!

vrijdag 18 februari 2011

NRB en Adehis namen op 10 en 11 februari 2011 deel aan de zesde editie van het ‘Salon van de mandataris’ (le salon des mandataires) in het WEX (Wallonie Exposition) in Marche-en-Famenne.

NRB en Adehis – dat sinds juni 2010 deel uitmaakt van de groep NRB – bundelden de krachten en bouwden een imposante gemeenschappelijke stand waar hun respectieve oplossingen voor de publieke sector werden voorgesteld.

Het salon heeft nooit voordien zo veel bezoekers aangetrokken: 11.600 bezoekers verdeeld over twee dagen bezochten de stands van 280 exposanten waarvan 80 % Waalse bedrijven en organisaties.

De bezoekers waren voornamelijk functionarissen en leidinggevenden van gemeentediensten, OCMW’s, provincies, intercommunales, autonome regies en andere organisaties van openbaar nut in Wallonië.
Het evenement kon trouwens rekenen op hoog bezoek van politici zoals de Minister-President R. Demotte, de Minister van locale overheden P. Furlan, Minister Courard en tal van burgemeesters.

Onze stand belichaamde zeer mooi de geslaagde samenwerking tussen NRB en Adehis; ondersteund door partners zoals Bull, IDS-Scheer Software AG, Bull, ESET en Fujitsu.

Er heerste permanent een gezellige drukte op de NRB-Adehis stand. Meer dan 550 bezoekers namen trouwens deel aan onze wedstrijd waarmee een weekendje Parijs kon worden gewonnen. Intussen werd de urne geleegd en heeft het lot vier winnaars aangewezen, met name:

  • Mevrouw E. Brone Attachée in het Centre Régional d'Aide aux Communes (CRAC) (Regionaal Centrum voor Hulp aan de gemeenten)
  • Mevrouw M. Lefevre, ‘Conseillère en Gestion des Dispositifs publics’ aan het Forem (RVA)
  • De heer. F. Cornez van de Provincie Henegouwen
  • Mevrouw. K. Demoustiez, Secretaris bij het OCMW van Boussu.

Onze gelukwensen aan de winnaars; zij zullen persoonlijk gecontacteerd worden door een medewerker van NRB of Adehis.

Bij deze maken we al meteen met iedereen een afspraak voor de volgende editie van het salon des mandataires in 2012.

Tot dan.
Het marketing team NRB - Adehis

Instance

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen