Uw IT-budget en -portefeuille onder controle met Alfabet

24/03/2015

Op 24 maart 2015 neemt NRB deel aan een workshop georganiseerd door Software AG over hun product Alfabet. Het evenement vindt plaats in het Glaverbel Building te Brussel.

Het thema van de namiddagsessie luidt: “Hoe kunt u tegelijkertijd het IT-budget en de portefeuille van uw organisatie controleren?”. IT-managers, IT-portfoliomanagers en CIO's zullen kunnen ontdekken hoe de toepassing Alfabet hen kan helpen om de IT-governance processen van hun organisatie te ondersteunen.

Het evenement gaat van start met een keynote van Henri Maré, Principal Solutions Architect bij Software AG. Hij zal de oplossing Alfabet voorstellen. Vervolgens zal Hendrik Wern, Senior Director bij ThyssenKrupp AG, het woord nemen om te getuigen als gebruiker van Alfabet. Daarna zal Henri Maré het de werking van de toepassing demonstreren en tot slot zullen onze collega's van NRB, Vincent Jassogne, Information System Architect, en Daniel Eycken, Director Marketing & Innovation, uitleggen hoe NRB zijn klanten kan helpen met een efficiënte implementatie van Alfabet in hun IT-organisatie.

Deelnemen aan dit evenement is volledig gratis, maar inschrijven is verplicht en het aantal plaatsen is beperkt.

Bijkomende inlichtingen en inschrijvingen: www.softwareag.com

Plaats :  
Glaverbel Building, Bruxelles

In us they trust...

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen