NRB voltooit integratie van de Trasys Groep en richt EESV ‘Trasys International’ op.

woensdag 11 januari 2017

 

Brussel, Herstal 11 Januari 2017 De integratie van de Trasys Groep in de NRB Groep is voltooid en is ook juridisch een feit sinds 1 januari 2017. De NRB Groep heeft een Europees Economisch Samenwerkingsverband (EESV) opgericht met de naam ‘Trasys International’.

De NRB Groep verwierf in Oktober 2015 alle aandelen van de Trasys Groep. 2016 was het jaar van de integratie van Trasys in NRB, zowel in termen van organisatiestructuur en medewerkers als van portefeuille aan oplossingen en diensten. Deze integratie is intussen succesvol afgerond.

Vanaf 1 Januari 2017 hebben Trasys nv, Trasys Group nv en Trasys Technology nv juridisch opgehouden te bestaan aangezien zij gefusioneerd en geabsorbeerd werden in NRB nv. Trasys Luxemburg PSF bleef ongewijzigd en wordt een filiaal van NRB nv.

De activiteiten van de voormalige Trasys Groep die betrekking hebben op de Europese en internationale Organisaties worden voortaan ondergebracht in een Europees Economisch Samenwerkingsverband (EESV) met de naam ‘Trasys International’. Trasys International groepeert, binnen de NRB Groep, alle competenties en expertise met betrekking tot het opzetten en beheren van partnerships en consortia voor het leveren van gespecialiseerde ICT-diensten aan internationale publieke en corporate organisaties. Het management ligt in handen van hetzelfde team als in het voormalige Trasys.

«De missie van Trasys International is het aanbieden van gespecialiseerde ICT oplossingen, diensten en consulting om internationale publieke en corporate organisaties te helpen om te voldoen aan de Europese en internationale richtlijnen en regelgeving, en om hen te ondersteunen bij hun digitale uitdagingen : het moderniseren van (overheids)administraties, het opzetten van digitale samenwerkingsmodellen en -systemen en het optimaal gebruik van de nieuwste datacenter en cloudtechnologieën», verklaart Didier Debackère, Directeur van Trasys International. « En met optimaal bedoelen we uiteraard zowel de performantie, het gebruiksgemak als de veiligheid en de kosten ».

« Met het opzetten van Trasys International respecteren en verzekeren we de continuïteit van het merk Trasys en kapitaliseren we op meer dan 25 jaar ervaring van dit team met de Europese en Internationale organisaties », voegt Pascal Laffineur, CEO van de NRB Groep, toe. « Op die manier erkennen we ook dat het ‘internationale werk’ een apart vak is, en maken we optimaal gebruik van de hefboom die een belangrijke groep als NRB hen kan bieden in termen van kritieke schaalgrootte, infrastructuur en onderhandelingskracht. »

Trasys International staat voor ongeveer 15% van de omzet van de NRB Groep. De hoofdzetel is gebaseerd in Brussel, net naast de Europese Instellingen. De operationele vestiging blijft in Hoelaart. Trasys International levert voornamelijk diensten aan de Europese Instellingen en hun Agentschappen over heel Europa, aan Internationale publieke organisaties zoals de Verenigde Naties en de NAVO en tot slot aan internationale bedrijven die te maken hebben met de impact van (Europese) regulering op hun business.

Meer info vindt u op www.trasysinternational.com

Instance

In us they trust...

Contact us :

 • Mail us
 • Phone us

Follow us :

 • Linked In
 • Twitter
 • Google +
 • Slideshare
 • Youtube
 • Flickr

Contacteer ons

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen

 • SAP Partner
 • Microsoft
 • ISO:9001
 • ISO:27001