Digital Marketing

De wereld is veranderd in een digitale wereld

Online communiceren, producten verkopen en diensten leveren, is voor elke organisatie uitgegroeid tot een kwestie van overleven. Zoekmachines en in het bijzonder Google zijn de toegangspoorten tot alle informatie in de wereld. Consumenten vergelijken prijzen op het web en vragen adviezen van hun vrienden op de sociale media alvorens ze tot een aankoop op het internet of in een winkel overgaan. Burgers klagen de kwaliteit van de dienstverlening aan die ze van overheidsinstellingen krijgen of bekritiseren merken publiekelijk op Facebook of Twitter. Dit fenomeen maakt het voor elke organisatie noodzakelijk om haar online imago te controleren en te beheren.

NRB biedt oplossingen om uw online imago, publicaties en campagnes te meten en te beheren.

Ons aanbod

Websites en web content management

Een aantrekkelijke en snelle website is vandaag een must. Het is niet alleen uw etalageraam op het internet maar ook een volwaardig verkoopkanaal. Daarom moet de technologie voor uw site solide zijn, de interface intuïtief en het ontwerp kwalitatief. Daarnaast moet uw website goed ogen op elk scherm, van een smartphone tot een HD-televisie.

NRB begeleidt u doorheen uw webprojecten, het uittekenen van de strategie, de hosting, het ontwerp, de ergonomie, het design, de ontwikkeling, de zoekmachineoptimalisatie en de integratie met uw (mainframe- of gedistribueerde) systemen. Daar zit de toegevoegde waarde van NRB voor een dergelijk project. Bij ons vindt u onder hetzelfde dak alle specialisten om uw website te maken. Wij leveren altijd responsieve websites die zich aanpassen aan het apparaat waarmee je ze raadpleegt.

Samen met onze dochteronderneming Afelio maken we websites met een onderliggend Web Content Management systeem. Daardoor kunt u volledig autonoom de inhoud van uw site bepalen of bijwerken. Onze teams zijn gespecialiseerd in Drupal en Adobe Experience Manager (Adobe Marketing Cloud).

Webanalyses

Door het verkeer op uw website te meten, de door uw bezoekers gezochte en geraadpleegde informatie te analyseren en uw conversiegraad te berekenen, kunt u uw online aanbod en campagnes verbeteren.

De consultants van NRB helpen u bij de invoering en het gebruik van software om internetverkeer te analyseren, zoals Google Analytics of Adobe Analytics. Aan de hand van Google Tag of Adobe Tag Manager adviseren ze u over het gebruik en het beheer van tags.

Campagnebeheer

Of het nu gaat om de verzending van e-mails of een campagne via verschillende kanalen, NRB begeleidt u bij de installatie, de integratie en het gebruik van de toepassingen waarmee u uw online marketingcampagnes beheert. Onze experts ondersteunen u bij de invoering van MailChimp en Adobe Campaign.

Sommige hulpmiddelen hebben hun eigen analysemogelijkheden, andere tonen hun volle waarde wanneer ze samenwerken met uw applicaties voor webanalyses en rapportering. Hoewel bepaalde CRM-systemen rechtstreeks campagnes kunnen uitsturen, is het belangrijk om uw CRM-systeem te laten samenwerken met uw software voor campagnebeheer. Zo zult u efficiënt uw ROMI (return on marketing investment) kunnen meten.

Beheer van sociale media

Wat zeggen de mensen over uw bedrijf, merk, producten of diensten? Hoeveel mensen spreken er over? Welk beeld hebben ze van u? Het is niet evident om te controleren wat er op sociale media over u verschijnt. Daarnaast bent u ongetwijfeld aanwezig op meer dan één kanaal. Facebook, Twitter, YouTube, … het aantal kanalen blijft maar groeien en een coherent beeld behouden op al die kanalen wordt steeds lastiger.

Monitoring van de sociale media, het beheer van wat u erop publiceert en zelfs het beheer van uw marketingcampagnes kan vandaag vanuit één interface. NRB gebruikt daarvoor applicaties zoals HootSuite, Adobe Social of Oracle Social Relationship Management. Met meer gespecialiseerde software, zoals Social Media Analytics van IBM, kan u ook emoties analyseren en dus uw digitale merkimago objectief evalueren.

De experts van NRB begeleiden u bij de keuze en installatie van die hulpmiddelen. Ze helpen uw medewerkers om ze te gebruiken zodat u uw merkimago kunt beheren op de bijzonder snelle sociale media.

Technologieën

In us they trust...

Contact us :

 • Mail us
 • Phone us

Follow us :

 • Linked In
 • Twitter
 • Google +
 • Slideshare
 • Youtube
 • Flickr

Contacteer ons

Service Desk

t. +32(0)4 249 77 77

Luik

t. +32(0)4 249 72 11

Brussel

t. +32(0)2 286 57 11

Stuur een bericht

Partnerships & Certificeringen

 • SAP Partner
 • Microsoft
 • ISO:9001
 • ISO:27001